Certifikace aplikací ve 3 krocích

13.08.2009 14:08

Jednoduchá a rychlá certifikace aplikací ve 3 krocích

Pro některé uživatele je certifikace aplikací velký oříšek, ale po přečtení tohoto návodu už vám nebude nic stát v cestě :-)

 

1. krok

Velmi důležitá je registrace na SymbianSigned.com, přihlašovací údaje k této službě ještě využijeme. Hlavním pilířem je aplikace GenialSis, kterou si můžete stáhnout ZDE.

Archiv s programem rozbalte kdekoliv na svém počítači. Výhodou je, že se nic nemusí instalovat. Spusťte soubor GenialSiS.exe, otevře se ti okno, kam musíš zadat svoje IMEI číslo. IMEI (nebo-li výrobní číslo) zjistíš zadáním *#06# v pohotovostním režimu.

Po zadání IMEI klikni na tlačítko Generate.

2. krok

Poté, co tě program ujistí, že vše proběhlo v pořádku, můžeš pokračovat dále. Nyní je na řadě zadání přihlašovacích údajů k SymbianSigned.com. Až budeš hotov, klikni na tlačítko Upload certificate.

GenialSis tě následně vyzve, abys zvolil soubor genialcert.csr, který se nachází ve složce, kam jsi extrahoval archiv. Potom tě program vyzve k opsání kódu z obrázku.

3. krok

V posledním kroku stačí kliknutím na tlačítko Open - zvolit aplikaci, kterou chceš certifikovat (můžeš i více najednou). Certifikaci spustíš kliknutím na Sign!.

 

Poznámky

  • Existuje více verzí programu GenialSiS. Každá verze má svá specifika, nové verze nabízejí více funkcí, ale někomu vyhovuje jednodušší  prostředí u starších verzí.
  • V případě, že jsi již jednou prošel kroky 1. a 2., nemusíš je opakovat znovu. Stačí rovnou přejít k záložce (3) Sign SIS/SISX.
  • Pokud ti program hlásí chybu s .NET Framework 3.5, tak stačí stáhnout tento soubor.

Zdroj: www.symbianportal.cz

—————

Zpět


Diskusní téma: Certifikace aplikací ve 3 krocích

Datum: 28.09.2009

Vložil: Ája

Titulek: a tobě?

na stránkách, ze kterých je tento návod okopírován jsem v diskuzi nenarazila na nikoho, komu by se to povedlo nainstalovat, jelikož web ke kterýmu se to připojuje byl změněn a pokud si nezaplatíš ID number které je za poplatek 200 dolarů. tak bohužel...uf

Odpovědět

—————

Datum: 13.08.2009

Vložil: nadien

Titulek: Funguje?

Napište sem, jestli vám to funguje nebo jestli jste přišli na chybu, prostě cokoli, co může pomoct i ostatním ;-) Děkuju!

Odpovědět

—————